Populære nyheder

Gavekort fødderne i fisk

10

July

  • Visninger: 640
Nyheder
Spa behandling må opholde sig i butikken. Åbne og friske øjne med naturlige Single Eyelash Extensions. Nu har vi aftalt at næste gang skal vi have flere af vore veninder med. God info, og rundvisning i wellnes rummet. Farmand havde fået en times fiske spa i fødselsdags gave, han nød det i fulde drag, det var en fantastisk oplevelse. Min kæreste og jeg nød rigtig oplevelsen og kan varmt anbefale stedet til andre. Vi var i Aquarium Wellness i København, og det var en super god oplevelse. Det er blevet et hit herhjemme hos os, vi er blevet helt vilde med de små fisk. Super rar følelse og dejlig afslappende når man først vænner sig til følelsen. Helt sikkert skal det prøves igen og jeg anbefaler gerne Tune doktor fisk til alle jeg kender. Det kan kun anbefales Dorte Riis Larsen. Elena Schmidt og Line Larsdatter, super fed gavekort fødderne i fisk oplevelse med tunes doktorfisk. Kan varmt anbefales som en oplevelse for dig selv og dit velvære. Bestil tid til voksbehandling. Anbefaling og visitkort vil blive spredt rundt fra min side. Endnu en gevinst ved at tilbringe en time hos fiskene er at jeg ikke har brugt creme siden,. Vi ses helt sikkert igen. Cecilie Egholm Rigtig hyggeligt sted (Tune Doktorfisk). Tusind tak til Lars og Kirsten som svarede på alle vores spørgsmål og lidt til. Behandlingen med Garra Rufa fisk er derfor ikke farlig og ganske smertefri. Fie, tune Doktorfisk var en behagelig oplevelse, for fødder og sjæl. Kan varmt anbefales og værtsparret er utrolige søde. Det er blevet et hit herhjemme hos os, vi er helt vilde med de små fisk. Det simpelthen en utrolig dejlig behandling og huden super blød bagefter, og vi blev pænt taget imod og gode forklaringer.

Trække lidt luft og vendte tilbage. Med stille musik, jeg og min veninde havde en dejlig oplevelse hos Tune Doktorfisk. Vi fik fodbad, for som sønnen sagde, grænseoverskridende. Søde mennesker, utrolig dejlige omgivelser og super betjening af værtspar. Dorte Riis Larsen, skøn oplevelse, vi kommer igen, fik jeg overladt hytten til mig selv. For dernæst at tage en tur rundt i karet. Dejlig fornemmelse, aalborg og giver 30 rabat på gavekort alle efterfølgende voksbehandlinger. Lycon vok" vi gik derfra enige om, at næste gang skal vi prøve at være i bad med fiskene.


, Gavekort fødderne i fisk

Gavekort fødderne i fisk

Anne Pedersen, det skal helt klart nydes igen. Så dette er 100 anbefalelsesværdigt for alle der er bosiddende på sjælland. Indbydende atmosfære fin service, hyggelige omgivelser, hos Tune Doktorfisk var vi tillige gavekort udsat for en fremragende serivce fra værten Lars. Som jeg fisk bestemt vil anbefale andre og jeg vil også selv gentage besøget. Okay en time er lang tid.

Det er ikke sidste gang vi kommer:-) Hanne Jensen Rigtig dejlig oplevelse, hos Tune Doktorfisk i hyggelige omgivelser, og en dejlig modtagelse af et hyggeligt par.Vivi Joan Hansen, skøn skøn oplevelse hos Tune Doktorfisk.10-10-12 Behaglig modtagelse, skøn afslapning, god behandling.