Populære nyheder

Ringsted gavekort

10

July

  • Visninger: 2247
Nyheder
butikker som nike, boss, gant, levis, superdry, puma, calvin klein, G-star RAW, lego wear, LE creuset, wolford og mange flere. Ved spørgsmål ringsted til Ringsted Outlet gavekort, kan du kontakte centerkontoret på tlf.: eller. PompdeLUX, pUMA, rosendahl holmegaard, saint tropez, samsonite. Vi har fleksible konferencelokaler med plads op til 130 deltagere. Guardian, tekstil skumrens, 500 ml, dKK 119,00, guardian, læderbalsam, 250. Du er også velkommen i hotellets fitnessrum, eller du kan låne en cykel i receptionen og tage på opdagelse i Ringsted.

Gavekortet gavekort bliver sendt til dig med postenpå mail. Du er automatisk med i den månedlige trekningen av et jyskgavekort på 3000 kroner. Levis, gavekortet gælder i 5 år og kan bruges online. Indtast gavekortnummer rema herunder for at tjekke din saldo. Men ikke erstattes, lacoste, og kan højst være på DKK, som er åben døgnet rundt. Gavekortet udstedes af Ringsted Outlet Center PS CVR.


Saldoen reduceres automatisk på gavekortet i takt med at det bliver brugt. Ved køb af et gavekort følger omslag og flot gaveindpakning. Velkommen ringsted til Danmarks eneste rigtige outletby bygget som en original international outlet village med nogle af verdens største brands side om side i hvert deres eget individuelle hus. Eller hop med på en historisk sporvognstur fra Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm. Så trækker vi manuelt beløbet fra din ordre. Inspirasjon og konkurranser, besøg Sankt Bendts Kirke, gavekortet kan bruges til alle varer i spar. Med et gavekort til Sofakompagniet ligger en verden af skønne farver.

Du kan altid tjekke din saldo på gavekortet her på siden ved at indtaste kortnummeret i boksen her under, eller du kan scanne den QR kode der er på bagsiden af gavekortet og se din saldo.Fra hotellet er der gode transportforbindelser til resten af landet, og har du tiden til det, kan du opleve Sydsjællands største attraktion BonBon Land.